Accessibility

Poziv za iskazivanje interesa za dobrovoljno cijepljenje za privatne iznajmljivače

3. svibnja 2021.

Poštovani iznajmljivači,

S obzirom na interes i spremnost turističkog sektora za cijepljenje protiv bolesti COVID 19 i imajući na umu kako je cjepivo trenutačno najučinkovitije sredstvo u borbi s pandemijom , Ministarstvo turizma i sporta RH uputilo dopis o prikupljanju iskazivanja interesa za dobrovoljno cijepljenje Klasa: 344-01/ 21-01/50, URBROJ 529-06-02/-02/1-21-1 . Molimo sve zainteresirane registrirane privatne iznajmljivače koji se žele cijepiti da se prijave putem emaila info@visit-stari-grad.com ili na broj telefona 021 765 763 te dostave potrebne podatke.

Rok prijave 5.5.2021 do 12:00 sati .

Nakon prijava HZZJZ će izraditi plan cijepljenja i organizirati cijepljenje na zajedničkim punktovima ili drugi prikladan način o čemu će te biti pravodobno obaviješteni. Napominjemo da je prioritetno cijepljenje dobrovoljno i odnosi se samo na registrirane privatne iznajmljivače - nositelje rješenja o kategorizaciji.

Termini cijepljenja ovisit će isključivo o prioritetima koje određuje HZZJZ i institucije koje provode cijepljenje dok će mogućnost odabira određene vrste cjepiva ovisiti o dostupnosti cjepiva na lokaciji u trenutku cijepljenja.

Zahvaljujemo na pomoći i suradnji kako bi u ovim vremenima svi zajedno ostali sigurni i osigurali našim gostima siguran boravak u Hrvatskoj.

Za sve ostale informacije stojimo na raspolaganju na mailu ili našem broju telefona.

Turistička zajednica Grada Staroga Grada