Accessibility

NATJEČAJ ZA FINANCIRANJE PROGRAMA I PROJEKATA  UDRUGA OD OPĆEG ZNAČAJA ZA SPLITSKO-DALMATINSKU ŽUPANIJU  U 2022. GODINI

16. ožujka 2022.

Splitsko-dalmatinska županija poziva udruge da se prijave na Natječaj za financiranje programa i projekata udruga od općeg značaja za Splitsko-dalmatinsku županiju u 2022. godini. 

Ovim Natječajem dodjeljuje se udrugama financijska potpora za programe i projekte od interesa za opće dobro i za poboljšanje kvalitete života društvene zajednice iz područja djelovanja kako slijedi: branitelja i stradalnika Domovinskog rata, demokratske i političke kulture, duhovnosti, gospodarstva, hobističkih djelatnosti, kulture i umjetnosti, ljudskih prava, međunarodne suradnje, obrazovanja, znanosti i istraživanja, održivog razvoja, socijalnih djelatnosti,  tehničke kulture, zaštite zdravlja, zaštite okoliša i prirode, zaštite i spašavanja.

Prihvatljive aktivnosti unutar projekta su koncerti, izložbe, smotre, manifestacije, radionice, tribine, skupovi, simpoziji, akcije čišćenja okoliša, humanitarne priredbe, tradicijske priredbe, kazališne predstave, sajmovi, obilježavanje obljetnica, tiskanje knjige, izrada spomen obilježja i sl.

Korisnicima može biti odobrena financijska potpora za isti program/projekt samo od strane jednog upravnog odjela Splitsko-dalmatinske županije.

 

Više na slijedećem linku