Accessibility

Natječaj za 12 novih stipendista ŠKMER-a kroz Kuhinju znanja

8. rujna 2023.

Oglašen je natječaj za 12 novih stipendista ŠKMER-a kroz Kuhinju znanja…otvoren je do 22.9.2023….provjerite o čemu se radi

Želite li se usavršavati, usvojiti vrhunska kuharska i druga znanja vezana uz struku, prijavite se od 1. do 22 rujna 2023. godine na Natječaj za stipendiranje kuhara u sklopu ŠKMER Kuharske Akademije.

U novom dvogodišnjem ciklusu udruga Šefovi kuhinja mediteranskih i europskih regija primit će 12 mladih kuhara koji će imati priliku educirati se i kuhati s renomiranim chef edukatorima iz Hrvatske i inozemstva, kako bi usvojili vještine, tehnike i metode kuhanja, znanja o namirnicama potrebne za kvalitetan rad u ugostiteljskim objektima, te naučiti se organizaciji posla u profesionalnoj kuhinji.

 

Stipendiranje se odvija u sklopu projekta jačanja društvenog poduzetništva – Kuhinja znanja (UP.02.3.1.03.0137.) kojim se razvijaju ili su već izrađeni programi treninga za profesionalce in edukaciju mladih kuhara. Polznici ovim dobivaju kompetencije koje vode ka izvrsnosti u kuharskoj struci, a najbolji će kandidati biti odabrani da postanu dio tima Šefova kuhinja mediteranskih i europskih regija, međunarodne udruge sa sjedištem u Splitu koja bvroji stotine članove iz preko 30n zemalja.

Program stipendiranja nudi stručne edukacije, intenzivne kuharske treninge, inspirativne majstorske radionice, interaktivne radionice i medijsku promociju polaznika – sve što je potrebno za oblikovanje kulinarske karijere.

Za svakog od odabranih kandidata prilagodit će se individualni program profesionalnog usavršavanja i priprema za domaća i međunarodna natjecanja, te će im se ponuditi ili ugovoriti posao i radna pozicija koja odgovara njihovim kvalifikacijama, interesima, znanju, vještinama i motivacijama.

KAKO SE PRIJAVITI?

➢ Ispunite prijavnicu na službenoj stranici udruge ŠKMER:

Priložite potrebne dokumente:

➢ Potvrda o završenoj srednjoj strukovnoj školi za zanimanje kuhar

➢ Životopis

➢ Motivacijsko pismo

Rok za prijave je 22.9.2023.

INFORMACIJE: info@skmer.hr / +385 91 581 83 85

Educiranje će se održati pod okriljem EU projekta Kuhinja znanja (UP.02.3.1.03.0137.). Taj opsežni projekt sufinanciran je kroz program „Učinkoviti ljudski potencijali“ u sklopu Europskog socijalnog fonda, a cilj mu je mjeseci jačati lokalno poduzetništvo, unaprijediti znanja i vještine zaposlenika ŠKMER-a kroz specijalizirane oblike osposobljavanja i obrazovanja, edukacije i treninge te zaposliti mlade osobe.

Projekt Kuhinja znanja su sufinancirali Europska unija iz Europskog socijalnog fonda te Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske.

Ukupna vrijednost projekta iznosi 1.532.220,16 HRK, od čega je 1.279.693,52 HRK osigurano iz Europskog socijalnog fonda te 176.768,57 HRK iz državnog proračuna Republike Hrvatske.

Više na Oglasili smo natječaj za 12 novih stipendista ŠKMER-a kroz Kuhinju znanja...otvoren je do 22.9.2023....provjerite o čemu se radi - ŠKMER (skmer.hr)