Accessibility

Humanitarna akcija "Muzealci za muzealce"

3. veljače 2021.

Temeljem apela Hrvatskog muzejskog društva, hvarski muzeji organiziraju humanitarnu akciju "Muzealci za muzealce", čiji je cilj prikupljanje sredstava za kolegu iz Gradskog muzeja Sisak koji je uslijed katastrofalnog potresa ostao bez obiteljske kuće u Petrinji. Akcija je organizirana kao višednevna online prodajna izložba – aukcija.

Za ovu aukciju, Muzej Staroga Grada surađuje s fotografom Markom Vodanovićem. Na aukciji se nalaze fotografije iz Markovog ciklusa OVERLAPS nastalog 2019. godine u Komiži. Fotografije (dimenzije 60 x 40 cm) su kaširane na 300g mat papiru i uokvirene u drvene okvire (dimenzija s okvirom 66 x 46 x 3,5 cm).

Aukcija traje do petka 5 veljače, do 14h. Početna cijena svake fotografije je 400 kn, a vaše obvezujuće ponude možete ostaviti u komentarima ispod pojedine fotografije. Pobjednicima ćemo nakon aukcije dostaviti podatke za uplatu na račun kolege za kojega se akcija i organizira. Temeljem predočene potvrde o uplati pobjednici će moći preuzeti svoju fotografiju u Muzeju Staroga Grada ili će ona biti poslana poštom na područje Hrvatske, gdje Muzej Staroga Grada preuzima troškove poštarine.

Više o aukciji možete pogledati na https://www.facebook.com/media/set?vanity=StariGradMuseum&set=a.3496947547196953