Novosti

Jazz & Wine festival 28.07-31.07. 2020


29.07.2020

Jazz & Wine Festival koji već 2 godine uveseljava goste i stanovnike otoka Hvara i ove će godine ponovo ugostiti sjajne jazz glazbenike koji će uz kulisu prekrasno dekoriranog vinskog sajma na Škoru vjerujemo ponovo oduševiti sve sretnike koji će se krajem srpnja naći u Starom Gradu na Hvaru.


Festival će se održati od 28.7 do 30.07 u Starom Gradu na Hvaru, a i ove godine ga čine pomno odabrana gostovanja vrhunskih jazz glazbenika uz brojna predavanja, izložbe, prezentacije i predstavljanje i kušanja vina, uz sudjelovanje najboljih, primarno hvarskih vinara.


I ove ćemo godine imati prilike čuti sjajnog Nikolu Marjanovića sa novim materijalima uz pratnju internacionalnog jazz ansambla Jazzoleptic.
Tu je i vrhunsko gostovanje Joe Pandura, jednog od naših najboljih jazz gitarista i njegovog Quarteta koji će vokalno upotpuniti Jana Fabijanić, koja je domaću publiku oduševila nastupom u ZKM-u sa britanskom jazz atrakcijom Simonom Marlowom.
A na otvaranju nas očekuje posebno atraktivni Scifidelity Orchestra, koji stilom i zvukom donosi vanzemljske novitete, neuobičajene forme i vrhunsku zabavu. Vješti meštri na instrumentima koji su brusili zanat u svim uglovima galaksije garantiraju nezaboravan glazbeno scenski doživljaj.


28.07. SCIFIDELITY ORCHESTRA
29.07. JP ORGANIC QUARTET FT. NIKOLA MARJANOVIĆ
30.07. JOE PANDUR ORGANIC QUARTET FT. JANA FABIJANIĆ


28.07.-30.07. WINE MARKET


Sigurnost je primarna za naše vjerne posjetitelje i umjetnike.


Pridržavajmo se preporuka i mjera struke u svezi socijalnog distanciranja i održavanja higijene.

developed by Nove vibracije