Novosti

Zahtjev za izdavanje propusnice radi napuštanja mjesta prebivališta ili stalnog boravišta radi pružanja skrbi djeci i starijim osobama izvan mjesta prebivališta ili stalnog boravišta


31.03.2020

 Sukladno Odluci o zabrani napuštanja mjesta prebivališta i stalnog boravka u RH, Stožer civilne zaštite Grada Staroga Grada izdavati će propusnice za napuštanje mjesta prebivališta i stalnog boravišta za fizičke osobe sa prebivalištem i stalnim boravištem na području Grada Staroga Grada koji, iz obiteljskih razloga poput pružanja skrbi djeci ili starijim osobama (kupovina hrane, osnovnih potrepština, lijekova) moraju te usluge pružiti izvan otoka i pravne osobe i obrtnike sa sjedištem u Gradu Starome Gradu koji moraju obaviti opskrbu izvan otoka Hvara. Pravne osobe i obrtnici dužni su ishoditi propusnicu od poslodavca i Stožera civilne zaštite Grada Staroga Grada. 


Zahtjev za izdavanje propusnice može se dostaviti Stožeru Civilne zaštite putem elektroničke pošte grad@stari-grad.hr i pravnik@stari-grad.hr,  a sve informacije možete dobiti na broj 0911765029.


Zahtjev mora sadržavati osobne podatke (ime i prezime, adresa prebivališta ili stalnog boravišta i OIB), te detaljno obrazloženje potrebe osobe  ili osoba za koje skrbite, datum odlaska i datum povratka na otok.

 

 

Propusnica se dostavlja elektroničkim putem.

Prilikom odlaska sa otoka i ponovnog povratka na otok dužni ste se pridržavati mjere socijalnog distanciranja, ne zadržavanja na javnim prostorima te posjedovati valjanu propusnicu.

 

 

Obrazac zahtjeva dostupan je ovdje

developed by Nove vibracije