Novosti

Kino Stari Grad - Program za 01. i 02. lipnja 2019.


28.05.2019

KINO STARI GRAD
PROGRAM ZA 01.06 i 02.06.2019. godine

SUBOTA 01.06.2019. 

19:00 h

POKEMON: DETEKTIV PIKACHU


SAD, 2019.
(Pokémon Detective Pikachu)
REDATELJ: Rob Letterman
ŽANR: animacija, avantura
ULOGE: Ryan Reynolds, Suki Waterhouse, Kathryn Newton
TRAJANJE FILMA: 104 minuta

SADRŽAJ FILMA:


Priča počinje nestankom privatnog istražitelja Harryja Goodmana, kada njegov 21-godišnji sin Tim pokuša saznati što se zapravo dogodilo. U istrazi će mu pomoći Harryjev bivši Pokémon partner, detektiv Pikachu, koji ima najčudniji smisao za humor. Tim i Pikachu će udružiti snage kako bi razotkrili zapetljanu tajnu. U potrazi za tragovima u suvremenoj metropoli u kojoj žive ljudi i Pokémoni, susreću se s raznolikim likovima te otkrivaju šokantnu tajnu koja bi mogla uništiti cijeli Pokémon svijet.

 

NEDJELJA 02.06. 2019. 

21:00 h

MA
SAD, 2019.
(Ma)
REDATELJ: Jenny Gage
ŽANR: triler, horor
ULOGE: Octavia Spencer, Luke Evans, Juliette Lewis, Allison Janney
TRAJANJE FILMA: 100 minuta
Kategorizacija: 15+

SADRŽAJ FILMA:
Oskarovka Octavia Spencer je Sue Ann. Povučena žena iz Ohioa. Jednog dana joj pristupa Maggie (Diana Silvers), nova teenegerka u gradu, s zamolbom da kupi alkoholno piće za nju i njezine prijatelje. U tome Ann vidi priliku za stvaranje prijateljstva s novim mladim ljudima.
Osim kupnje pića teenegerima nudi i svoju kuću (podrum) kao mjesto za partijanje. Ali postoji samo jedno pravilo. Da nikada se ne popnu na gornje katove kuće.
Uskoro se svakodnevno partijanje počinje pretvarati u opsesiju i noćnu moru kako Ma (nadimak Sue Ann) počinje pokazivati svoju zlokobnu stranu, te se njezin podrum iz najboljeg mjesta za partijanje u gradu polagano počinje pretvarati u najgore mjesto na svijetu.

Uz navedene u Ma glume i Juliette Lewis kao Maggieina mama, Luke Evans kao otac od jednog lokalnog klinca, Missi Pyle kao njegova djevojka, te McKaley Miller, Corey Fogelmanis, Gianni Paolo i Dante Brown kao Maggieini prijatelji.

developed by Nove vibracije