Novosti

16.08. - Dodijeljena javna priznanja Grada Staroga Grada za 2018. godinu


16.08.2018

U povodu Dana Grada Staroga Grada i blagdana Sv. Roka, pod predsjedanjem predsjednika Tonija Lučić Lavčevića, 16. 08. 2018. s početkom u 11,00 sati u Koncertno-kazališnoj dvorani u Starome Gradu održana je Svečana sjednica Gradskog vijeća Grada Staroga Grada. Na sjednici su dodijeljena i ovogodišnja javna priznanja Grada Staroga Grada kako slijedi:

1. MILOVANU BUCHBERGERU dodijeljena je
Osobna nagrada Grada Staroga Grada, za iznimnu aktivnost na istraživanju i populariziranju velike povijesne baštine Staroga Grada

2. FRANI PLANČIČU posmrtno se dodijeljuje, Nagrada za životno djelo Grada Staroga Grada, za izniman doprinos i višegodišnje zalaganje za poticanje književnog stvaralaštva Grada Staroga Grada.

3. UDRUZI FAROS Z.B.O.R.S. FAROS dodijeljena je Povelja zahvalnosti, za izniman doprinos i višegodišnje zalaganje na zaštiti i promociji kulturnih i civilizacijskih vrijednosti Staroga Grada.

4. OBITELJI FRANIČEVIĆ, gđi. Katici i g. Jakovu, dodijeljena je Osobna nagrada Grada Staroga Grada za izniman doprinos i višegodišnje nesebično djelovanje i pomoć osobama i djeci sa posebnim potrebama Grada Staroga Grada.

5. TONIJU TADIĆU dodijeljena je Povelja zahvalnosti zbog 25-godišnjeg glazbenog djelovanja u Faroskim kantadurima te iznimnog doprinosa u očuvanju glazbene kulturne baštine Staroga Grada

6. SREĆKU DELIĆU dodijeljena je Povelja zahvalnosti Grada Staroga Grada za izniman doprinos i višegodišnji volonterski rad u promicanju turističkih vrijednosti Grada Staroga Grada.

 

developed by Nove vibracije