Novosti

Javni poziv za savjetovanje sa zainteresiranom javnošću u postupku donošenja Plana upravljanja pomorskim dobrom na području Grada Staroga Grada za 2020. godinu


18.02.2020

Javni poziv za savjetovanje sa zainteresiranom javnošću u postupku donošenja Plana upravljanja pomorskim dobrom na području Grada Staroga Grada za 2020. godinu.

 

Ovim putem se poziva zainteresirana javnost da svojim prijedlozima i sugestijama pridonesu donošenju kvalitetnijeg Plana upravljanja pomorskim dobrom na području Grada Staroga Grada za 2020. godinu. Svoje prijedloge, primjedbe i komentare možete dostaviti u pisanom obliku na popunjenom propisanom obrascu na adresu Grad Stari Grad, Novo riva 3, 21460 Stari Grad (s naznakom „Savjetovanje – prijedlog Plana upravljanja pomorskim dobrom 2020.“), putem elektroničke pošte: pravnik@stari-grad.hr ili putem faksa na broj 021717818, zaključno do 19. ožujka 2020. godine.


Svi u roku pristigli prijedlozi, primjedbe i komentari će se razmotriti, a prihvaćeni će biti uvršteni u tekst Plana upravljanja pomorskim dobrom na području Grada Staroga Grada za 2020. godinu.


Po isteku roka za dostavu prijedloga, primjedbi i komentara izraditi će se i objaviti Izvješće o provedenom savjetovanju sa zainteresiranom javnošću, koje sadrži zaprimljene prijedloge, primjedbe i komentare te očitovanja za neprihvaćanje pojedinih prijedloga i primjedbi. Izvješće će se objaviti na službenim Internet stranicama Grada Staroga Grada, www.stari-grad.hr.

 

Javni poziv i popratna dokumentacija dostupna je na linku "Obavijest, oglasi i natječaji". 
 

developed by Nove vibracije