Novosti

Nacrt Prijedloga PRAVILNIKA O OBAVLJANJU DJELATNOSTI NA POMORSKOM DOBRU NA TEMELJU KONCESIJSKOG ODOBRENJA NA PODRUČJU GRADA STAROGA GRADA - obavijest


26.03.2019

Nacrt Prijedloga PRAVILNIKA O OBAVLJANJU DJELATNOSTI NA POMORSKOM DOBRU NA TEMELJU KONCESIJSKOG ODOBRENJA NA PODRUČJU GRADA STAROGA GRADA na javnom je Savjetovanju od 27. ožujka 2019. zaključno do 27. travnja 2019. godine.

Popunjeni obrazac s prilogom potrebno je dostaviti zaključno do zadnjeg dana predmetnog savjetovanja na adresu elektronske pošte: pravnik@stari-grad.hr . Kontakt osoba: Mihaela Petrić, viši rukovoditelj u Jedinstvenom upravnom odjelu Grada Staroga Grada.

Po završetku savjetovanja, pristigli doprinosi bit će razmotreni te ili prihvaćeni ili neprihvaćeni, odnosno primljeni na znanje uz obrazloženja koja su sastavni dio Izvješća o savjetovanju s javnošću. Izvješće će biti objavljeno na internetskoj stranici Grada Staroga Grada. Anonimni, uvredljivi ili irelevantni komentari neće se objaviti.

Ukoliko ne želite da Vaši osobni podaci (ime i prezime) budu javno objavljeni, molimo da to jasno istaknete pri slanju obrasca.

 

Pravilnik o obavljanju djelatnosti na pomorskom dobru na temelju koncesijskog odobrenja na području Grada Staroga Grada i  Obrazac za sudjelovanje u postupku savjetovanja s javnošću dostupan je na linku "Pristup informacijama". 

developed by Nove vibracije