Novosti

Nacrt Prijedloga Plana upravljanja pomorskim dobrom na području Grada Staroga Grada u 2019. godini - obavijest


26.03.2019

Nacrt Prijedloga Plana upravljanja pomorskim dobrom na području Grada Staroga Grada u 2019. godini na javnom je Savjetovanju od 27. ožujka 2019. zaključno do 27. travnja 2019. godine.

Popunjeni obrazac s prilogom potrebno je dostaviti zaključno do zadnjeg dana predmetnog savjetovanja na adresu elektronske pošte: pravnik@stari-grad.hr . Kontakt osoba: Mihaela Petrić, viši rukovoditelj u Jedinstvenom upravnom odjelu Grada Staroga Grada.

Po završetku savjetovanja, pristigli doprinosi bit će razmotreni te ili prihvaćeni ili neprihvaćeni, odnosno primljeni na znanje uz obrazloženja koja su sastavni dio Izvješća o savjetovanju s javnošću. Izvješće će biti objavljeno na internetskoj stranici Grada Staroga Grada. Anonimni, uvredljivi ili irelevantni komentari neće se objaviti.

Ukoliko ne želite da Vaši osobni podaci (ime i prezime) budu javno objavljeni, molimo da to jasno istaknete pri slanju obrasca.

Obrazac za sudjelovanje u postupku savjetovanja s javnošću, Plan upravljanja GRAFIKA 2019,te Plan upravljanja pomorskim dobrom 2019. nalaze na linku "Pristup informacijama". 

 

 

developed by Nove vibracije