Novosti

13.11. - Besplatna konzultantska radionica - Stari Grad


08.11.2018

Poduzetnički centar CEDRA Split organizira besplatne radionice za unaprjeđenje poljoprivredne proizvodnje i agroturističkih usluga, namijenjene malim i srednjim poduzetnicima.

Svi zainteresirani mogu se uključiti u sudjelovanje na radionici u Starom Gradu u prostorijama Hrvatskog doma (Čitovnica - Novo riva 2), 13. studenog 2018. (utorak) s početkom u 11:00 sati.

Planirani program:


• Mogućnosti financiranja projekata za poljoprivrednike kroz bespovratna sredstva – Naglasak na Mjeri 6. iz Programa ruralnog razvoja (bespovratne potpore za ulaganja u turizam i druge nepoljoprivredne djelatnosti, potpore za mlade poljoprivrednike te potpore za mala poljoprivredna gospodarstva) - (predavačica Dora Vitez, mag. ing. agr.)
• Razvoj i plasman tradicionalnih i inovativnih agro-turističkih proizvoda i usluga (predavač Michael Freer, bacc. oec.)
• Društveno poduzetništvo u agro-turizmu (predavač Michael Freer, bacc. oec.)

Radionice se provode u okviru projekta „Razvoj sustava informativno-edukacijskih i savjetodavnih usluga za MSP u poljoprivredi i društvenom poduzetništvu”, sufinanciranog sredstvima Europske unije iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

 

developed by Nove vibracije