Novosti

Treći ciklus darivanja krvi na otoku Hvaru


08.10.2018

U trećem ciklusu akcija darivanja krvi na otoku Hvaru (4. i 5. listopada), Crveni križ i Transfuzija KBC-a Split odradili su dobar posao. U Starome Gradu je pristupilo 60-tak darivatelja, a dalo je krv njih59 od kojih je bio 1 novi. Vraćeno 6 osoba. Akcija se odvijala u Osnovnoj školi „Petar Hektorović“, koja je uvijek ljubazan domaćin na čemu im hvala. Zahvalni obrok poslužen je u lokalu „Kod Damira“gdje i svak put.


U Hvaru, akcija je standardno odrađena u Dobrovoljnom vatrogasnom društvu koji već duži niz godina stoji na raspolaganju Crvenom križu kao jedino mjesto za održavanje tih akcija. Pristupilo je 70-tak darivatelja, a krv je dalo njih 63 .Odbijeno 4. Od toga su 4 nova. Ručak je priređen i ovoga puta u restoranu ”Mizarola“. Budući je na Hvaru sezona još u tijeku i mnoga su događanja povodom 150 godina turizma,neki od darovatelja nisu mogli izostati s posla pa možemo biti zadovoljni brojem 122 prikupljene doze.


IZ ZAHVALNOSTI ZA HUMANOST VEĆ 12-tog LISTOPADA 2018. DAROVATELJI KRVI OTOKA HVARA IDU NA IZLET U KORČULU GDJE ĆE PROSLAVITI DAN DDK I ZAHVALITI SE OVOGODIŠNJIH JUBILARCIMA NA DARU LJUBAVI.

developed by Nove vibracije