Novosti

DRUGA ARONIJADA ZA SOCIJALNO UGROŽENOG STAROGRAĐANINA -2018.


30.09.2018

Ove godine po drugi put, Lions club Hvar, Crveni kriz Hvar, ugostitelji Staroga Grada, udruga vinara o. Hvara i gradjanska inicijativa ”Za našu dicu” organizirali su Aronijadu na trgu Tvrdalj u Starom Gradu, 30.09.2018. Aronije je donirao Damir Carić, a svi su bili pozvani tko može i želi uz ugostitelje da naprave neko jelo, slasticu, napitak… od aronija. Takodjer uz jela i slastice mogli su se kupiti i plodovi aronije. Ulaz je bio 50 kn za koji iznos se moglo uživati u jelu i piću, a sav prihod namjenjen je teško bolesnom sugrađaninu za pomoć u liječenju i obitelji.


Takodjer na Aronijadi su svoj doprinos dali FD “Starogrojčice” koji su uveličati Aronijadu svojim nastupom.

Hvala puno :
Udruzi ugostitelja Staroga Grada,Crvenom križu Hvar, Lions klub Hvar, Građanskoj inicijativi “Za našu dicu”, FD ” Starogrojčica”, Udruzi vinara o. Hvara, domaćicama Staroga Grada, Izviđačima “Buškorima” Stari Grad,Lukiju Ljubiću,Gradu Starome Gradu i svima koji su došli na Tvrdalj i sudjelovali u Aronijadi. Prikupljeno je 8000 kn za teško oboljelog sugrađanina. Bravo ljudi, vi koji kao i uvijek imate veliko srce i pomažete kome je pomoć potrebna.
Tu smo jedni za druge i to nas čini posebnima! Bravo za Mariju Franetović Cvitić koja je pokretač i realizator, sa svojom vrijednom ekipom,svih događanja gdje sudjeluje Crveni križ.

developed by Nove vibracije