Novosti

Poziv za sudjelovanje na Okruglom stolu za 13.06.2018.


10.06.2018

Centar za kulturu i cjeloživotno obrazovanje Zlatna vrata poziva za sudjelovanje na Okruglom stolu.  

U svrhu provedbe projekta financiranog iz Europskog socijalnog fonda, ukupne vrijednosti od 1.295.957,28 Kn.

Projekt: Uključi se! Edukacijom u turizmu i ugostiteljstvu protiv socijalne isključivosti

Oznaka projekta: UP.02.2.2.03.0023

Projekt je usmjeren ka izradi programa osposobljavanja i usavršavanja ranjivih skupina u turizmu i ugostiteljstvu, utječući na provedbu jednakih mogućnosti, stvarajući ravnopravnu osnovu za unaprjeđenje mogućnosti zapošljavanja ranjivih skupina - trajno nezaposlenim osobama starijima od 54 godine, te osobama s invaliditetom iz ruralnih područja Dalmatinske Zagore i dalmatinskih otoka.

Iako je projekt usmjeren na ranjive skupine, odnosno njihovo sustavno kapacitiranje za što uspješnije i održivije uključivanje u turističko-ugostiteljski sektor, 50% polaznika osposobljavanja biti će nezaposleni, uključujući i trajno nezaposlene, što znači da postoji prilika eventualne uspostave kontakta sa recentno educiranom radnom snagom, posebno prilagođene vašim specifičnim potrebama.

Želimo vas uključiti u aktivnosti projekta, te vas pozivamo na sastanak radi dogovora o suradnji. Sastanak će se održati u srijedu, 13. lipnja, 2018. godine, s početkom u 11:00 satiu zgradi Hrvatskog doma tzv. Čitovnica, Nova riva, 21460 Stari Grad.

Želimo dobiti povratnu informaciju od vas te vam također pružiti priliku za uspostavljanja vrijednih poslovnih kontakata.

Molimo potvrdite vaš dolazak na mail: info@zlatnavrata.hr


Snježana Lisičić
Voditeljica projekata

 

developed by Nove vibracije