Novosti

Poziv na radionicu Europa za građane - Vrboska, otok Hvar, 19. i 20. 4. 2018.


09.04.2018

Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske, u suradnji s udrugom Trim, organizira interaktivnu radionicu o programu Europa za građane 2014-2020 koja će se održati u četvrtak i petak, 19.-20. travnja 2018. godine, u Domu kulture, u Vrboskoj na otoku Hvaru.

Program Europa za građane 2014-2020 promiče europske vrijednosti, aktivno europsko građanstvo, kao i obilježavanje važnijih događaja iz europske povijesti. Sredstvima iz Programa financiraju se oni projekti jedinica lokalne i područne (samo)uprave te neprofitnih organizacija (udruga, zaklada, škola, muzeja, javnih ustanova, itd.), koji pridonose da građani razumiju Uniju i njezinu povijest, te promiču europsko građanstvo i demokratsko sudjelovanje na razini Unije. Više informacija o programu Europa za građane 2014-2020 možete pronaći ovdje.

Svrha radionice je da vas prvog dana na interaktivan način upoznamo sa ciljevima i prioritetima programa, dok ćemo drugog dana razrađivati vaše konkretne projektne ideje na način da se što bolje uklope u propozicije natječaja.


NAČIN PRIJAVE

Prijave je moguće izvršiti isključivo popunjavanjem prijavnice najkasnije do petka, 13. travnja 2018. godine, do 12 sati. Potvrda sudjelovanja bit će poslana istoga dana do 16 sati. Detaljniji program 2-dnevne radionice nalazi se u privitku.

Troškove prijevoza snose sudionici, dok Ured za udruge Vlade RH osigurava smještaj kome je potreban (2 noćenja/osobi u apartmanima Odmarališta Plava vala, Vrboska), materijale i obroke tijekom radionice. Vaše preferencije ćete odabrati u prijavnici.

Kontakt za dodatne informacije: e-mail europazagradane@udruge.vlada.hr , tel 01/45 99 810

Pridružite nam se u Vrboskoj!


Nacionalna kontakt točka programa Europa za građane
Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske

developed by Nove vibracije