Novosti

Noćnjak 2018. , Vodice od 15. do 18.03.2018.


15.02.2018

Jubilarna 20. Međunarodna manifestacija maslinara i uljara NOĆNJAK 2018. održat će se u Hotelu Olympia u Vodicama od 15. do 18. ožujka 2018. godine.


Noćnjak okuplja i povezuje maslinare i uljare, znanstvenike i stručnjake, proizvođače i distributere maslinarsko-uljarske opreme, trgovačke i hotelijersko-ugostiteljske kuće, predstavnike resornih državnih institucija, medije, te ostale subjekte vezane uz maslinarstvo i uljarstvo. Stoga Noćnjak treba iskoristiti kao priliku za poslovne razgovore, razmjenu iskustava, povezivanje, informiranje i nove poslovne kontakte.

Noćnjak podržavaju znanstvene i obrazovne institucije, uz čije suorganizatorstvo se osmišljava trodnevni program s nizom stručnih predavanja, radionica i degustacija. Sva edukativna događanja na manifestaciji, kao i sajam maslinarstva i uljarstva, otvoreni su za posjetitelje bez plaćanja ulaznice.

Sajam maslinarstva i uljarstva prezentira tehnologije, postrojenja, mehanizaciju, alate i opremu, zaštitna sredstva, sustave za navodnjavanje te druge proizvode i usluge vezane uz maslinarstvo i uljarstvo. Proizvođači maslinovih ulja, te proizvoda od masline i ljekovitog bilja, svoje proizvode mogu predstaviti i ponuditi na Burzi.

Kako se prijaviti na Sajam / Burzu?

Potrebno je samo popuniti odgovarajuću prijavu sa poveznica desno i poslati je na mail: info@zsd.hr ili na fax. 021 348 408 sukladno rokovima navedenim u prijavama.

DOSTAVA UZORAKA MASLINOVOG ULJA I PROIZVODA OD MASLINE NA OCJENJIVANJE

Rok za dostavu uzoraka na ocjenjivanje

1. prosinca 2017. – 15. siječnja 2018.

Lokacije za dostavu uzoraka

1. SPLIT

Uzorke dostaviti u razdoblju od 1. prosinca 2017. do 15. siječnja 2018.

radnim danima od pon.-pet. u vremenu od 7,00 – 15,00 sati

OSOBNO ili POŠTOM na adresu: Zadružni savez Dalmacije, Split, Kamila Tončića 4, 1. Kat

2. ZADAR

Uzorke dostaviti dana 13. siječnja 2018. (subota) u vremenu od 9,00 – 14,00 sati

OSOBNO na adresu: Poljoprivredna, prehrambena i veterinarska škola Stanka Ožanića,

Zadar, Dr. Franje Tuđmana 24/h

 

Kako sudjelovati u ocjenjivanju i natjecanju?

Potrebno je samo popuniti odgovarajuću prijavu sa poveznica desno i dostaviti uzorke proizvoda sukladno propozicijama.

Na prošlogodišnjem Noćnjaku zaprimljeno je ukupno 377 uzoraka, od čega 97 pakovina maslinovog ulja, 210 otvorenih maslinovih ulja i 70 proizvoda od masline i to iz Hrvatske, Slovenije, Italije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine. Hrvatski maslinari dostavili su 254 uzorka, a inozemni maslinari 54 uzorka, od kojih je najveći broj pristigao iz Slovenije.

 

Rezultati ocjenjivanja objavljuju se na samoj manifestaciji, kada će biti i proglašeni šampioni Noćnjaka.

 

Program Noćnjaka 2018. možete preuzeti ovdje. 

developed by Nove vibracije