Novosti

Prijem djece i njihovih mentora kod Gradonačelnika Grada Staroga Grada


28.12.2017

Gradonačelnik Grada Staroga Grada, Antonio Škarpa i zamjenica gradonačelnika Žaneta Roić , u znak zahvale za uspješno predstavljanje Grada Staroga Grada tijekom 2017. godine, pozvali su na prigodno primanje danas, 29. prosinca 2017. godine u Gradskoj vijećnici u 10:00 sati djecu i njihove nastavnike, mentore i trenere.

Pozvani su:

Djeca nogometnog kluba Jadrana i nogometnog kluba Varbonj, s trenerima za uspješne postignute rezultate na malonogometnom turniru za djecu koji se održao na Šolti. Nagrade u kategoriji 2005. Godišće, NK Jadran Stari Grad osvojio je treće mjesto. Nagrade u kategoriji 2007. Godišće, NK Varbonj je osvojio 1 mjesto.


Josipa Tepić osvojila je diplomu za fotografiju na temu putovanja 45. Međunarodnom izložbi dječjeg likovnog stvaralaštva u Lidicama.

Josipa Tepić i Đoana Marija Deletis za predstavljanje Hrvatske na izložbe u Rovinju u grupi od 39 zemalja svijeta, na temu „Međunarodni fotografski doživljaj baštine“.

Jure Petrić, osvojio je na plivačkom mitingu Malena 2017. Brončanu medalju za plivanje na 50 m leptir.

Jure Petrić, Antonio Moškatelo, Stipe Jerković i Leon Đuderija osvojili su treće mjesto u državi u kvizu Hrvatskog katoličkog radija „Pametna pitanja za pametne glave“.

 

developed by Nove vibracije