Novosti

Raspisan natječaj za stipendije RIT Croatia - fond veći od 2,6 milijuna kuna!


07.12.2017

PRIJAVE na RIT Croatia u ranom upisnom roku zaprimaju se do 15. veljače 2018., a prijavljeni kandidati imaju prednost kod donošenja odluke o dodjeli financijske potpore. Oni koji se pak prijave do 15. prosinca 2017. godine u prilici su ostvariti dodatni popust na školarinu. PRIJAVI SE odmah i iskoristi prednosti ranog upisnog roka.

 

Pred učenicima četvrtog razreda srednje škole je period vremena u kojem treba donijeti važnu odluku o nastavku obrazovanja. RIT Croatia na kampusima u Dubrovniku i Zagrebu provodi američke visokoobrazovne studije i malo je drugačiji faks od drugih: studij na engleskom jeziku, američka i hrvatska diploma, program razmjene studenata među kampusima RIT-a (Rochester i Dubai), međunarodno okruženje, fokus na praktično iskustvo, rad u malim grupama i konačno, visok postotak zapošljavanja po diplomiranju samo su neke od prednosti studiranja na RIT Croatia.

Kampusi RIT-a u Rochesteru i Dubaiju

Izuzetno motivirani i studentima posvećeni profesori, minimalna birokracija i administracija te snažna i dobro povezana udruga diplomanata samo su neki od razloga zbog kojih RIT Croatia privlači veliki broj studenata željnih školovanja na inovativan način. Zanima te kako izgleda studirati kod nas?O RIT Croatia ne razmišljaju samo budući studenti. Na naš se koledž hrvatski studenti najčešće prebacuju s Ekonomskog i Pravnog fakulteta, zatim s FER-a, ali i s raznih drugih kao što su Stomatološki fakultet, PMF, Pomorski fakultet itd. Kandidati koji prelaze s drugih fakulteta ne pristupaju prijemnom ispitu, već im se priznaje prijemni ispit fakulteta na koji su upisani. Također, postoji mogućnost priznavanja položenih kolegija sa srodnih studija, što se utvrđuje tijekom procesa prebacivanja na naš koledž. Za početak studija u siječnju 2018. (proljetni semestar), zainteresirani studenti nas trebaju kontaktirati čim prije (admissions@croatia.rit.edu).

Studiraj uz pomoć nepovratnih stipendija – prijavi se odmah i ostvari pogodnosti!

Već godinama pomažemo studentima da uz financijske potpore i nepovratne stipendije studiraju na RIT Croatia. Svake godine u te svrhe izdvajamo više od 2,6 milijuna kuna, a možda će te zanimati neki od razloga da se prijaviš:

- Prijavi se do 15.12.2017. i možeš ostvariti dodatan popust na školarinu!
- Kandidati koji se prijave do 15. veljače 2018. imaju prednost prilikom odluke o dodjeli financijske potpore na temelju potreba.
- Ako si odlikaš ili odlikašica, automatski ostvaruješ pravo na stipendiju u iznosu od čak 4000 €

I na kraju, 60% studenata studira uz neki oblik financijske potpore i stipendija. Drugim riječima, šanse da osvojiš stipendiju su velike – stoga se prijavi čim prije putem OBRASCA ZA PRIJAVU.

Za više informacija kontaktiraj naš Odjel za upise putem e-maila (admissions@croatia.rit.edu) ili telefonom (Zagreb: + 385 (0) 1 643 9100; Dubrovnik: + 385 (0) 20 433 000).

 

izvor

developed by Nove vibracije