Novosti

12. 04. - Peti Poduzetnički kafić Split - poziv na sudjelovanje


06.04.2016

Poštovane / poštovani,

sa zadovoljstvom pozivamo sve zainteresirane poduzetnice/ke i obrtnice/ke i one koji to namjeravanju postati na sudjelovanje u petom Poduzetničkom kafiću Split koji će se održati u utorak, 12.04.2016.g. s početkom u 17 sati u restoranu Gusar, Spinutska ulica 69, Split.

Tema petog Poduzetničkog kafića je ICT i start up - „Kreni u promjene - ICT i startup revolucija!“, a gosti ovog druženja su:
• MATEO PERAK, direktor i član uprave Profico d.o.o.
• TONI TRIVKOVIĆ – direktor Startup.hr
• KREŠIMIR BUDIŠA – direktor Poduzetničkog akcelerator Split d.o.o., koordinator Jadranskog klastera ICT-ja
• NEVEN RUSKOVIĆ – direktor Špica Sustavi d.o.o.

Svoje sudjelovanje molimo Vas obvezno prijavite na info@poduzetnickikafic.hr ili na telefon 021/612-673.
Kava i kolač su na račun projekta!
Veselimo se Vašem dolasku! 

Ljubazno Vas molimo da proslijedite poziv kojeg dostavljamo u prilogu svim poduzetnicama/ima i obrtnicama/ima koji bi bili zainteresirani za sudjelovanje u petom Poduzetničkom kafiću Split.

Ukratko o projektu:
Poduzetnički kafić Split je jedna od aktivnosti koju Grad Split provodi u sklopu EU projekta „Malom kavom do velikog posla“ zajedno sa svojim partnerima, Hrvatskom udrugom poslodavaca i UHY Savjetovanjem d.o.o. Split. Ukupna vrijednosti projekta od 297.715,08 kuna je u cijelosti financirana iz Europskog socijalnog fonda,
Cilj projekta je stvaranje pozitivnog poduzetničkog okruženja, unapređenja poduzetničke kulture te umrežavanja postojećih i potencijalnih poduzetnika organiziranjem neformalnih druženja i razmjenom iskustava u Poduzetničkom kafiću Split.
U sklopu projekta predviđena su gostovanja predavača-poduzetnika s uspješnom poduzetničkom pričom tematski vezanom za svako pojedino događanje.

Više informacija o projektu „Malom kavom do velikog posla“ možete pronaći na: www.poduzetnickikafic.hr i www.facebook.com/poduzetnickikafic.hr. javascript:void(0);/*1460011699822*/

S poštovanjem,

developed by Nove vibracije