Novosti

02. 04.(subota) - Predstava "Mišolovka" Agathe Christie u režiji Martine Stjepanović


01.04.2016

Kazalište "Petar Hektorović" izvesti će reprizu predstave "Mišolovka", Agathe Christie u režiji Martine Stjepanović ove subote (02.04.2016) s početkom u 20:00 h u Kazališnoj dvorani Stari Grad.

 

Uloge:

Mollie Ralston – Ljiljana Plenković
Giles Ralston – Antonio Škarpa
Christopher Wren – Nikša Dužević
Mrs Boyle – Klara Kovačević
Major Metcalf – Neno Šoljan
Miss Casewell – Amalija Tadić
Mr. Paravicini – Vjekoslav Tadić
Detektiv Trotter – Ante Stančić

Scenografija: Vjeko Tadić
Inspicijent: Gabriela Škarpa
Asistentica režije: Ivana Stančić
Oblikovanje svijetla: Bariša Plenković
Glazba : Lovre Plenković

 

Mišolovka Agathe Christie je krimi drama, premijerno izvedena 25. studenog 1952. godine u Londonskom Ambasadors teatru, iako stara preko 60 godina još se izvodi i nije izgubila svoju popularnost, te najduže kontinuirano igrana drama svih vremena.

“Mišolovka” je priča o mladom bračnom paru, koji je tek nedavno otvorio hotel u obnovljenom Monkswell Manoru. Snježne mećave odsijeku cijeli kraj od civilizacije, pa tako u hotelu ostanu zatočeni oni sami, četiri gosta te gospodin koji se kroz nanose snijega pokušao probiti svojim automobilom i zapeo u blizini. Policijski detektiv uskoro stiže u hotel – na skijama – kako bi obavijestio sve goste da postoje određene informacije kako će uskoro u hotel stići i ubojica, nakon ubojstva koje se nedavno dogodilo u Londonu. Jedno je sigurno zločin je mogao učiniti bilo tko!
I da, nemojte otkriti tko je ubojica nikome tko nije gledao predstavu, a bit ćete i sami iznenađeni otkrićem…

 

Predprodaja karata od 30.03. (srijeda) u caffe baru "Casper", te sat vremena prije početka predstave na blagajni kazališta. Cjena karte 30 kn!

 

developed by Nove vibracije