Novosti

21.05. - Stari Grad, Radionica za OPG-e i mlade poljoprivrednike


20.05.2015

JAVNA USTANOVA ZA KOORDNACIJU I RAZVOJ SPLITSKO-DALMATINSKE ŽUPANIJE "RERA"

 

U okviru mjere M06 «Razvoj poljoprivrednih gospodarstava i poslovanja» iz Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014. – 2020. raspisan je natječaj iz podmjere 6. 3. .

Ovaj natječaj je zanimljiv jer se za razliku od prethodnih natječaja iz mjera 4.1. i 4.2., na njega mogu javljati mala poljoprivredna gospodarstva i dobiti 100% bespovratna sredstva u iznosu do 15.000,00 eura za razvoj svojih poljoprivrednih gospodarstva. Prijava na navedeni natječaj zahtjeva dosta jednostavniju proceduru u odnosu na druge raspisane natječaje. Ovaj natječaj je interesantan za mlade poljoprivrednike i sve one koji imaju status nezaposlenih osoba tako da će JU „RERA“ SD u suradnji s HZZ-om u vremenu od 11. do 25. svibnja organizirati prezentacije navedenog natječaja u 11. jedinica lokalne samouprave Splitsko-dalmatinske županije. Naš cilj je animirati što veći broj potencijalnih korisnika, kako bi u što većoj mjeri u našoj županiji iskoristili raspoloživa bespovratna sredstva, potakli investicije u poljoprivredi i time smanjili broj nezaposlenih.

 

Radionica za područje Grada Stari Grad i Hvar, Općina Jelsa i Sućuraj održati će se 21. svibnja 2015. u 11:00h u prostorijama Sala Hrvatskog Doma (Čitovnica), Nova riva 2, 21460 Stari Grad.

 

v.d. ravnatelj
Jozo Sarač, dipl. oec.

Prilog 1. - najvažnije informacije iz pravilnika 6.3. saznajte u rubrici "Obavijesti, oglasi i natječaji".

developed by Nove vibracije