Novosti

FORSKA LIGA: Varbonj preskočio Jadran i zasjeo na vrh


08.02.2015

Varbonj je pobijedio Slogu sa 3:0, golovima Matijevića (11m), Parlova i Vidoševića

Kompletirano je 8. kolo Forske nogometne lige utakmicama u Jelsi i Vrbanju. U Jelsi je domaćin pogotkom u posljednjim trenucima utakmice pobijedio Vatru, dok je u utakmici koja je odlučivala o jesenskom prvaku u Vrbanju, Varbonj bio bolji od Sloge rezultatom 3:0, golovima Darka Matijevića (11m), Tomislava Parlova i Ivana Vidoševića.

Ovom pobjedom Varbonj je preskočio Jadran (koji je dan prije propustio priliku igrajući sa SOŠK-om 0:0) na vrhu tablice Forske lige.

Još prije svoj susret osmog kola odigrali su Levanda i Vrisnik, u kojem je Levanda pobijedila rezultatom 3:1. Sljedeći vikend na rasporedu je pretkolo Kupa otoka Hvara, a sastaju se Jelsa i Sloga.

Otočki nogometaši sudjeluju i u prvom kolu Kupa NS ŽSD, a ždrijeb je odlučio da se u prvom kolu sastaju Hvar (član II ŽNL) i Jadran iz Starog Grada, dok nogometaši Varbonja putuju u Kaštel Gomilicu na susret s GOŠK-om, također županijskim ligašem.

Nakon odigranog prvog dijela Forske nogometne lige na vrhu je Varbonj sa 18 bodova, drugi je Jadran sa 17, a treći SOŠK sa 14 bodova. Slijede Vrisnik i Levanda sa po 14 bodova. Sloga je na 6. mjestu sa 11 kolko ima i Jelsa na 7. mjestu. Na 8. mjestu je Mladost sa 4. boda, dok je posljednja Vatra sa 3 boda.

 

izvor: dalmatinskiportal.hr/sport/forska-liga--varbonj-preskocio-jadran-i-zasjeo-na-vrh/2613

developed by Nove vibracije