Novosti

Mapa znanja: Radionice za male poduzetnike: Najčešća pitanja poduzetnika i Porez na dohodak


03.02.2015

Biti poduzetnik je dovoljno teško, a još je teže kada morate sami istraživati i sakupljati informacije za koje niste ni znali da postoje ili saznate tako da platite kaznu. Izabrali smo 21 temu koje pokrivaju najčešća pitanja poduzetnika. Seminar je napravljen tako da u jednom danu naučite sve "sitnice" koje će vam olakšati vođenje tvrtke i smanjiti mogućnosti grešaka i potencijalnih kazni.
Zaposlenik, direktor i vlasnik - što kada je jedna osoba sve navedeno? Koja su prava i obaveze za svaku funkciju? Kako zaposliti ili otpustiti radnika? Kupiti privatni automobil ili službeni? Ugovor o djelu, autorski ugovor - koji se kada koristi? Najam poslovnog prostora od fizičke ili pravne osobe? Amortizacija, putni nalozi, poslovanje s inozemstvom, inventura, manjkovi, oprost dugova, dodatne knjige i evidencije koje biste trebali voditi, donacije i sva ostala pitanja na koja ne znate odgovore.

 

 

Prijava na  mapaznanja.hr/hr/poslovne-edukacije/otvoreni-seminari/21-sitnica-za-male-poduzetnike,305.html i mapaznanja.hr/hr/poslovne-edukacije/otvoreni-seminari/porez-na-dohodak---zakonska-odredenja-i-ustede,351.html

developed by Nove vibracije