Novosti

30 domaćih i stranih investitora na sajmu REXPO


10.11.2014

Na ovogodišnje sajmu REXPO sudjelovat će više od 30 domaćih i stranih investitora, među kojima su Roger Hassanov, predstavnik AAB investicijskog fonda, Vladimir Popović, predstavnik investicijske tvrtke Tradeunique Holding i Dennis Zovko, član uprave Importanne d.o.o. Uz njih, na penelu o stranim investicijama u RH, sudjelovat će i gospodin Aasmoen, predstavnik norvečkih investitora koji su najavili veliku investiciju na Hvaru, te gosp. Tom Novak, predsjednik, X Worldwide, LLC - Mundoaka ST. Food iz SAD-a.

Predsjednik Republike Hrvatske dr. sc. Ivo Josipović posjetit će sajam REXPO 2014. u utorak 11. studenog u 9:00 sati. Uz direktora sajma, Olivera Kumrića, obratit će se posjetiteljima, panelistima, izlagačima i drugim sudionicima. U popodnevnim satima, na svečanom otvorenje sajma u 16:30 sati govorit će Magdalena Šoljakova iz IFC-a, Sandra Švaljek, zamjenica gradonačelnika Zagreba, veleposlanica Republike Francuske NJ.E.Michèle Boccoz, Branimir Gvozdenović, ministar turima Crne Gore te Branko Grčić, potpredsjednik Vlade RH.

 

 

HBOR radionica o mogućnostima financiranja projekata na sajmu REXPO:


Osim programa kreditiranja namijenjenih razvoju infrastrukture i zaštite okoliša, tijekom radionice bit će predstavljen i novi program kreditiranja namijenjen financiranju projekata kandidata za EU fondove. Radionica je besplatna za sve sudionike REXPO sajma, a namijenjena je predstavnicima lokalne i područne samouprave te predstavnicima subjekata koji su u njihovom većinskom vlasništvu. Predviđeno trajanje radionice je 45 minuta, a po završetku predstavnici HBOR-a bit će na raspolaganju za individualne konzultacije vezene se konkretne projekte.

 

Izvor: www.rexpo.hr/clanak/572/30-domacih-i-stranih-investitora-na-sajmu-rexpo

developed by Nove vibracije