Novosti

MUP pokrenuo postupak konzultiranja zainteresirane javnosti o nacrtima prijedloga Zakona o vatrogastvu i Zakona o zaštiti od požara


16.12.2013

Zakona o procjeni učinaka propisa, postupak konzultiranja zainteresirane javnosti koji ima za cilj definirati procjenu učinaka nacrta prijedloga Zakona o vatrogastvu i Zakona o zaštiti od požara.

Savjetovanje u vezi sa Zakonom o vatrogastvu provodit će se u trajanju od 9. prosinca 2013. do 9. siječnja 2014. godine, dok će savjetovanje u vezi Zakona o zaštiti od požara trajati od 9. prosinca 2013. do 8. siječnja 2014.

Ministarstvo u svome obraćanju javnosti poziva zainteresirane na dostavu prijedloga i komentara i to putem adrese savjetovanje@mup.hr te navodi kako će po okončanju savjetovanja svi pristigli komentari, primjedbe i prijedlozi biti objavljeni na mrežnim stranicama Ministarstva, uz obrazloženja za one prijedloge koje Ministarstvo neće prihvatiti. Svoja očitovanja na nacrte možete uputiti i Uredu Udruge gradova kako bi Udruga, u skladu s dosadašnjom praksom, izradila objedinjeno očitovanje i uputila ga Ministarstvu.

Dodatne materijale možete pronaći na stranici Ministarstva unutarnjih poslova:

Procjena učinaka propisa: Zakon o vatrogastvu

Procjena učinaka propisa: Zakon o zaštiti od požara

 

developed by Nove vibracije