Novosti

Završen više nego uspješan Karaoke festival - Pobjednik Dino Petrić, Selca, Stari Grad


29.07.2012

Nakon nekoliko desetaka vikenda u kojima su Kaštelani, ali i stanovnici okolnih gradova i mjesta nastojali svojim pjevanjem osvojiti simpatije publike i žirija, u petak navečer završen je veliki karaoke festival kojeg je organizirao caffe bar „Love story“, a ovogodišnji pobjednik i dobitnik novčane nagrade od 10 tisuća kuna je mladi Hvaranin Dino Petrić.

 

Dino je u petak, pred stručnim žirijem i publikom na prepunom brcu u Kaštel Starom, otpjevao "Na krilima ljubavi" Žaka Houdeka te „Kad žena zavoli“ Tonija Cetinskog, a izbor pjesama zajedno s njegovim glasovnim sposobnostima, bili su dovoljni da na Hvar ponese titulu najboljeg.

 

Iako po glasovima publike Dino nije bio najbolji, prevagu mu je donijelo mišljenje i bodovi stručnog žirija, kojem je na čelu bio proslavljeni tenor Ante Ivić. Žiri je najviše bodova dodjelio Dinu jer su bili oduševljeni njegovom izvedbom te ustvrdili da je riječ o iznimnom talentu.

 

Nagrada za najbolji scenski nastup ove je večeri pripala Andriji Vrbatu, treće mjesto i zlatni nakit osvojila je Ivana Pirija, a put u Barcelonu i drugo mjesto osvojila je Ana Tranfić, kojoj su mnogi na početku festivala davali najviše šansi za pobjedu.

 

Izuzetno zabavnoj večeri svoj doprinos je dao i gradonačelnik Josip Berket, koji je na pozornicu „donio“ Elvisa Presleya, a poseban aplauz dobio je za izvedbu već poznate „Šumi, šumi javore“.

 

Na kraju festivala mnogi su zaključili kako su Kaštela puna talenata, ali i ljudi sposobnih za organizaciju velikih događanja, koja će privući ljude na zabavu, poput glavnog organizatora karaoke festivala „Love story“ Vladimira Škopljanca i njegovih prijatelja i suradnika.

 

Na kraju ne treba zaboraviti niti odličnu voditeljicu Marijanu Vulas, koja je svemu što se događalo na pozornici dala neki poseban pečat.

developed by Nove vibracije