Novosti

Tri ozlijeđene osobe u prometnoj nesreći na Hvaru helikopterom prebačene u splitski KBC


10.05.2009

U rano nedjeljno jutro, negdje oko 6 sati, došlo je do teške prometne nesreće na državnoj cesti koja povezuje grad Hvar sa Starigradom, u kojoj je nastradalo troje mladih iz Svirča na Hvaru.
Mladen C. (26) je upravljao osobnim vozilom marke Opel, a kao suvozači u automobilu su bili dvije godine stariji Jurica C. i devetnaestogodišnja Ana B. Vozač nije prilagodio brzinu kretanja vozila stanju i karakteristikama ceste, pa je izgubio kontrolu nad automobilom u oštrom lijevom zavoju. Opel se bočno zanio i udario o betonski zid, potom se od siline udarca odbio i prevrnuo.
Svo troje mladih je sat vremena nakon nesreće helikopterom prebačeno u splitski Klinički bolnički centar. Kako doznajemo, srećom, nisu zadobili teške tjelesne ozljede i nalaze se izvan životne opasnosti. Jedan od mladića je već pušten na kućnu njegu, dok se drugi nalazi na odjelu torakalne kirurgije. Djevojka je, pak, zadržana na Odjelu plastične kirurgije.
Vozaču slijedi prekršajna prijava zbog uzrokovanja prometne nesreće s ozljeđenim osobama, dok je šteta na vozilu procijenjena na dvadeset tisuća kuna.


izvor: SlobodnaDalmacija
Piše: Milena Budimir
 

developed by Nove vibracije