Novosti

Sućuraj: Ivan Slavić HDZ-ov kandidat


08.03.2009

Općinski odbor HDZ-a Sućurja opredijelio se za Ivana Slavića, dipl. oec., kao kandidata za općinskog načelnika na idućim lokalnim izborima.

Jedan je od rijetkih mladih ljudi koji su se nakon završenog studija vratili živjeti na škoj, a upravo u Sućurju želi iskoristiti stečeno znanje, snagu i motivaciju za boljitak lokalne zajednice.

U HDZ-u smatraju kako je aktualna vlast neefikasna, a da su narušeni međuljudski odnosi, gotovo nikakva koordinacija s višim razinama vlasti, neadekvatan općinski proračun te podijeljenost građana i organizacija nepovoljan ambijent za daljnji razvoj općine.

Dosadašnja općinska vlast, prema njihovu mišljenju, nije bila servis građanima u mnogim projektima i zahtjevima, nego ih je, naprotiv, kočila.

- Učinit ću sve da općina Sućuraj postane sredina poduzetnika i poduzetne javne uprave koji će zajednički, efikasnim i odgovornim korištenjem postojećih resursa, stvarati preduvjete za održiv ekonomski razvoj od kojega će koristi imati svi građani. S menadžerskim pristupom i dobrim timom suradnika siguran sam da možemo promijeniti sadašnje stanje i u vrlo kratkom vremenu ostvariti dobre rezultate u ekonomskom, infrastrukturnom, kulturnom i društvenom razvoju općine - kazao je Slavić.

Izvor: Slobodna Dalmacija

Tekst i snimka: Mirko Crnčević / EPEHA

developed by Nove vibracije