Novosti

Pobjednik prve sezone Farme prognozirao:Gego je najveći kandidat za pobjednika!


03.03.2009

Ako tko zna kako pobijediti u jednom realityju, onda je to Rafael Dropulić Rafo! Nakon što je prije šest godina postao pobjednik showa “Story Super Nova Music talents”, 26-godišnjem Pločaninu isto je pošlo za rukom i u prošlogodišnjoj sezoni “Farme”. U idućih 13 tjedana na zapuštenom seoskom imanju borit će se 14 novih natjecatelja, među kojima Rafo već vidi svojeg nasljednika.
- Gego je totalna legenda i, po mom mišljenju, favorit ove sezone! Imao sam ga priliku upoznati i moram reći da smo se povezali, “legao” mi je kao čovjek. Jednostavno se ne osjećam ugodno u društvu ljudi koji šire negativnu vibru, a Gego je pozitivac. Dizat će raspoloženje na imanju i zato će vjerojatno biti omiljen među farmerima i publikom! - uvjeren je Rafael Dropulić.
Najveći protivnik, smatra Rafo, bit će mu Vajta.
- Iako ga nisam upoznao, čini mi se kao čovjek koji sve okreće na šalu, ali je i ozbiljan kad treba biti. Što se natjecateljica tiče, Sonja Kovač mogla bi dogurati najdalje, jer također ima tu karakteristiku da sve gleda s vedre strane - objašnjava Pločanin, koji i sam, kao što je već Alen Macinić priznao u prvoj emisiji ove sezone, često poželi vratiti se na “Farmu”.
- Volio bih da mogu nekoliko mjeseci godišnje provesti na imanju. To je nezamisliv gušt i iskustvo za čitav život, jer osim što sam naučio živjeti na selu, naučio sam živjeti s karakterno različitim ljudima - ocjenjuje bivši “farmer”, koji za najupečatljivije trenutke na imanju izdvaja okot praščića i “počinak” koze i psa na krevetu sluge.
- U izolaciji će se svatko sa svakim barem jednom posvaditi i nije to ništa čudno, jer 24 sata dnevno boravite s osobama koje dotad niste poznavali. Već sam i zaboravio zbog čega su se lani stvarale trzavice. Sad se smijemo tome, ali ni kad smo bili u izolaciji, nismo to shvaćali ozbiljno, osim u nekoliko navrata kad je situacija izmaknula kontroli - priznaje nam Rafo, koji bi nas uskoro mogao iznenaditi povratkom na glazbenu scenu.

Natrag na estradu
Nakon što je završio studij turističkog menadžmenta u Zagrebu, Pločanin sprema samostalni album, za koji se nada da bi mogao izići već ove godine.
 

izvor: Slobodna Dalmacija

piše: Ivana Dujmović

developed by Nove vibracije