Novosti

Hvarska "Adriana" na američkoj top listi najboljih hotela na svijetu


15.01.2009

Adriana, luksuzni hotel u lancu tvrtke Sunčani Hvar uvršten je među dobitnike godišnje nagrade 2009. Grand Award, prema ocjeni neovisnog američkog mjesečnika Andrew Harper's Hedeaway Report.
Pobjednici su proglašeni na temelju objektivne evaluacije autora koji je incognito posjetio najluksuznije svjetske hotele, a izvještaj se u krugovima zahtjevnijih američkih turista smatra pouzdanom preporukom pri odabiru mjesta za odmor.
Hoteli koji su uvršteni u konkurenciju za ove prestižne nagrade moraju zadovoljavati nekoliko kriterija – radi se o relativno malim hotelima koji su jedinstveni po svom uređenju, pružaju opuštajuću atmosferu, a osoblje je posvećeno individualnim potrebama gostiju.
Nagrađenim hotelima, među kojima su uz Adrianu, primjerice, hotel Particulier u Parizu, Ca'Sagredo u Veneciji, Four Seasons u Firenci, itd. zajedničko je da pružaju 'potpunu udobnost, toplinu, šarm i duh istinske dobrodošlice' – navodi se u izvješću.
- Andrew Harperovo priznanje je prije svega profesionalni kompliment cijelom Adrianinom timu. Sretni smo i ponosni posebno zbog činjenice što je nagrada rezultat temeljitog i objektivnog istraživanja iskusnih poznavatelja hotelske industrije u svijetu, međutim, mi svaku nagradu uzimamo kao dodatnu obavezu da održimo visoke standarde koje smo postavili i status koji Andriana uživa među gostima i hotelijerima – komentirala je vijest o nagradi Jarmila Migelova, direktorica hotela Adriana u Hvaru.

izvor : Slobodna Dalmacija

piše: Mirko Crnčević

developed by Nove vibracije