Novosti

8.Olimpijski festival dječjih vrtića


12.01.2009

Hrvatski olimpijski odbor (HOO) poziva sve športske zajednice na području RH da se prijave za orgaizaciju (. Olimpijskog festivala dječjih vrtića koji će se održavati u svibnju 2009. godine.

Naša je misija uvesti djecu u svijet športa obilježen olimpijskim idealima kao što asu poštovanje pravila igre, poštovanje drugih natjecatelja, poštovanje službenih osoba koje su zadužene za provođenje pravila, fair play, samodisciplina, timski rad, samopoštovanje i odbacivanje nasilja. Cilj programa je promocija olimpizma, odgajanje djece putem športa i poticanje harmoničnog razvoja intelektualnih, psihičkih i fizičkih vrlina djeteta.

Olimpijski festival dječjih vrtića provodi se temeljem Općih pravila propozicija natjecanja koja su dostupna na internetskoj stranici HOO-a www.hoo.hr/downloads/OFDV-pravila_propozicije.pdf  Pozivamo sve zainteresirane da prije donošenja odluke o organizaciji festivala pažljivo prouče Opća pravila i propizicije natječaja. Apeliramo na sve da svojim dobrim primjerom djeci pošalju poruku da je temelj suvremene civilizacije, svijeta kokvog priželjkujemo, poštivanje propisanih pravila koja vrijedne jednako za sve.

developed by Nove vibracije