Novosti

Otočko natjecanje mladeži Crvenog križa


13.02.2008

Jučer (12.02.2008.) je u Hvaru, na trgu Sv.Stjepana ispred drevne lođe hotela «Palace», uz prigodan program u izvedbi djece vrtića «Vanđela Božiković» i učenika Osnovne škole Hvar, održano otočko natjecanje Mladeži Hrvatskog Crvenog križa . Natjecanje je održano u dvije kategorije i to pomladak i mladež. Ono što su sudionici trebali znati bilo je:
-POKRET CRVENOG KRIŽA
-MEčUNARODNO HUMANITARNO PRAVO
-LJUDSKA PRAVA
-PRVU POMOĆ .
Snage su odmjerevale u kategoriji pomladak ( do 14 godina ) :
-OSNOVNA ŠKOLA STARI GRAD- ŠIFRA – « TVARDOJ»
-OSNOVNA ŠKOLA JELSA – ŠIFRA «ŽUTA MINUTA»
-OSNOVNA ŠKOLA HVAR –ŠIFRA «PAKLENI»
U kategoriji mladež ( iznad 14 godina )
-SREDNJA ŠKOLA HVAR- ŠIFRA «4ANI»
-SREDNJA ŠKOLA JELSA -ŠIFRA «UMAG OO7»
Manifestaciju je umjesto odsutnog gradonačelnika otvorio pročelnik Grada Hvara, gospodin Joško Domančić , a domaćica natjecanja je bila ravnateljica Maja Budrović. Zaslužni za uspjeh mladih bili su mentori i suradnici: Magdalena Kaliterna, Vinko Tarbušković, Majda Tabak, Margita Jurić, Marija Novak, Andrea Anić-Matić, dr.Vesna Traljić, dr.Ana Zujić, dr.Ozren čerek, dr.Sunčana Draganić, Nada Krastić, Milena Filičević, Pavla Jurić, Barbara čerek, Jelica Bracanović. -Pobjednici u kategoriji POMLADAK su : «ŽUTA MINUTA»O.Š.JELSA
-Pobjednici u kategoriji MLADEŽ su : « 4ANI «( forani ) S.Š. HVAR .
Oni će u travnju predstavljati otok Hvar na županijskom natjecanju u Vrgorcu. Crveni križ Hvar zahvaljuje se svim sudionicima, suradnicima, sponzorima koji su podržali ovaj događaj na bilo koji način. Čestitamo pobjednicima i želimo dobar plasman na Županijskoj razini !!!!

ODBOR GRADSKOG DRUŠTVA
CRVENOG KRIŽA HVAR


developed by Nove vibracije