Turizam

TZ Staroga Grada


Turistička zajednica osnovana je 1995. godine, i od tada se kontinuirano bavi promocijom i unaprjeđenjem turizma u Starom Gradu. Zajedno s Gradom, Centrom za kulturu i ostalim privrednim subjektima organizira, sufinancira i sudjeluje u svim kulturnim i sportskim aktivnostima. Također je aktivno uključena u sve ekološke aktivnosti, zajedno s Komunalnim poduzećem i udrugom Pulentoda, s ciljem promicanja ekološke svijesti o održivom razvoju.

Svoju glavnu zadaću, promociju Starog Grada, ispunjava pripremom i tiskanjem promotivnog materijala, ustrojavanjem Turističko-informativnog centra i suradnje s stranim novinskim kućama, agenicijama i tour-operatorima, te je upravo zbog toga Stari Grad prepoznat kao atraktivna turistička destinacija na globalnom turističkom tržištu.

Turistička zajednica je donator lokalnim sportskim i kulturnim udrugama, njegujući tako prepoznatljiv lokalni kulturni izričaj i aktivnost samih građana kako bi se obogatila ponuda i kako bi posjetitelji mogli što bolje upoznati sve segmente života u našem gradu.

Turistička zajednica grada Starog Grada

Obala dr. Franje Tuđmana b.b.
21460 Stari Grad

tel/fax +385 (0) 21 765-763 i 766-231
gsm: 091/1765-763
tzg-stari-grad@st.t-com.hr
www.stari-grad-faros.hr

developed by Nove vibracije