Novosti

SDŽ - Javni poziv za javno prikupljanje ponuda za neposredno sudjelovanje SDŽ u sufinanciranju projekata Programa sustavnog gospodarenja energijom


07.03.2017

Splitsko-dalmatinska županija raspisala je i objavila Javni poziv za javno prikupljanje ponuda za neposredno sudjelovanje Splitsko-dalmatinske županije u sufinanciranju projekata Programa sustavnog gospodarenja energijom na području Splitsko-dalmatinske županije (2014.-2017.)

Za Projekte 1 i 2 pravo na korištenje sredstava Splitsko-dalmatinske županije, sukladno ovom Javnom pozivu, mogu ostvariti fizičke osobe koje imaju prebivalište na području Splitsko-dalmatinske županije na adresi objekta na kojem se projekt realizira te čija se nekretnina na kojoj se projekt realizira nalazi na području Splitsko-dalmatinske županije i koje ulažu vlastita sredstva u projekte za koje se raspisuje Javni poziv (u daljnjem tekstu: korisnici sredstava).


Rok za podnošenje zahtjeva: zaključno sa 31. ožujka 2017. ili po objavi Obavijesti o iskorištenosti raspoloživih sredstava za ovaj javni poziv.

Detaljnije na: javascript:void(0);/*1488884635741*/

developed by Nove vibracije